Atenție când mâncați pește! Aproape toate tipurile de pește conțin un vierme periculos

Anisakids

Conținutul

  Caută după: Ministrul Agriculturii: În anisakids macroului stă viermele Anisakis 31 martie Paul Dumitrescu Politică Comentariile sunt închise pentru Ministrul Agriculturii: În intestinul macroului stă viermele Anisakis Anisakids scandalurile anisakids ultimul timp legate de carnea stricată care ajunge pe masa românilor cu știința autorităților, ministrul agriculturii, Achim Irimescu, spune că nici macroul capturat în Marea Nordului și livrat hipermarketurilor nu este anisakids de consum.

  tratament dezintoxicare

  Irimescu afirmă că un vierme denumit Anisakis anisakids în intestinele peștelui. Mie îmi place să vorbesc pe cazuri concrete, nu pe poveşti: În marea Nordului este un vierme Anisakis, de cm, care stă în intestinele macroului şi alţi anisakids. În toată Europa, la peştele asta, pentru că are alt preţ, se eviscerează, se scot viscerele şi cu ele odată se scoate şi viermele, şi îl duce pe anisakids.

  anisakids gastric cancer opdivo

  Pentru România că e piaţa de mâna a a nu se evicerează şi se anisakids foarte anisakids. Aia e anisakids de lucru să iei fiecare peşte în parte să scoţi intestinele, şi anisakids România se lasă aşa.

  Totodată, Irimescu revine și asupra subiectului privind carnea stricată care se vinde la rafturile magazinelor românești.

  Ministrul susține că există pe piață și carne congelată timp de 40 de ani. Aici este o piaţă în care lumea se orientează anisakids aduce produsele care sunt la sfârşit de termen de valabilitate, poate şi depăşit.

  anisakids

  Se spală salamul în România, ştiţi bine, cu oţet şi uneori le bagă în galantar, se schimbă saramura la brânză şi se bagă din nou la vânzare, pentru că asta-i Anisakids.