Displazie cervicală

Papillomavirus+conisation+recidive. Cancerul de col uterin: anatomie

Terapie cu laser Această metodă operațională este o cauterizare cu laser a zonei patologice cu putere redusă și este, în esență, evaporare, deoarece dispozitivul distruge aproape complet celulele bolnave situate la o anumită adâncime adâncime maximă de 7 mm în epiteliu papillomavirus+conisation+recidive a afecta țesuturile sănătoase.

Conizia laser a cervixului necesită anestezie locală, poate stimula spasmele uterine și poate papillomavirus+conisation+recidive arsuri, dar metoda se face fără sângerare datorită coagulării simultane a vaselor papillomavirus+conisation+recidive.

Displazia cervicală - cât de periculoasă, cum să tratezi? Apariția lui nu este un proces papillomavirus+conisation+recidive.

Displazie cervicală - Diagnosticare

Aceasta este o consecință a dezvoltării treptate a unei astfel de papillomavirus+conisation+recidive precanceroase ca papillomavirus+conisation+recidive formarea anormală a țesutului a colului uterin sau a papillomavirus+conisation+recidive intraepitelial cervical CIN - conform clasificării OMS.

Detectarea și tratamentul în timp util a displaziei cervicale oferă o oportunitate reală de a preveni degenerarea acesteia în cancer. Acest lucru este cu atât mai important, deoarece timpul de tranziție la cancer fără germinare în țesuturile subiacente și cu diametrul de până la 10 mm este de 5 ani cu displazie ușoară, 3 ani cu moderată papillomavirus+conisation+recidive 1 an cu severă.

Displazia cervicală și motivele formării acesteia În lume, în fiecare an, aproximativ 30 de milioane de femei sunt detectate cu o boală ușoară, iar alte 10 milioane cu moderată și severă.

Prin definirea Organizației Mondiale a Sănătății OMSdisplazia este o afecțiune patologică, însoțită de apariția în stratul epitelial a celulelor atipice cu grade diferite de diferențiere depreciate și o papillomavirus+conisation+recidive ulterioară a stratului de celule epiteliale fără structuri de papillomavirus+conisation+recidive stroma în procesul patologic.

Această definiție devine mai ușor de înțeles cu cunoașterea ulterioară a structurii membranei mucoase a colului uterin.

Cauzele displaziei

Structura anatomică și histologică a papillomavirus+conisation+recidive Cervixul este alcătuit din papillomavirus+conisation+recidive secțiuni - supravaginală, situată în pelvis și vaginală, disponibilă pentru examinare de către un ginecolog. În colul cervical trece canalul cervical cervicaldeschizând gâtul interior în cavitatea papillomavirus+conisation+recidive, iar cel exterior - în vagin. Canalul cervical este acoperit cu un epiteliu cilindric, iar întregul gât din partea vaginului, inclusiv zona osului exterior, este un epiteliu stratificat scuamos.

Limita tranziției unui tip de epiteliu la altul se numește zonă de transformare. Epiletul papillomavirus+conisation+recidive constă din următoarele straturi: Principalul bazalcel mai adânc.

Acesta este separat de un strat papillomavirus+conisation+recidive țesut conjunctiv din stratul membrana bazală. Stroma este un muschi cu vase și nervi.

Mult mai mult decât documente.

Celulele stratului bazal sunt cele mai tinere, au un nucleu rotund mare. Pe masura ce fisiunea reproducerea si cresterea au loc, aplatizarea lor are loc cu o descreștere a nucleului si a deplasarii celulelor in sine spre straturi mai superficiale.

Prin urmare, stratul de suprafață este reprezentat de celule plate cu un nucleu mic. Stratul de suprafață îndreptat spre cavitatea canalului cervical. Cu papillomavirus+conisation+recidive este mai aproape de stratul de suprafață, cu atât mai multe celule ale fiecărui strat diferă de cea anterioară. Tipuri de displazie O biopsie a colului uterin cu papillomavirus+conisation+recidive permite sub microscop să studieze structura histologică a materialului luat din zona membranelor papillomavirus+conisation+recidive.

La o papillomavirus+conisation+recidive se găsesc celule epiteliale atipice, adică celule cu o formă și structură schimbate - în nucleul lor apar numeroase nucleoli mici sau un nucleu prea mare, fără forme, cu limite fuzzy.

Prezentare generală rapidă

În plus, există o încălcare a diviziunii celulelor în straturi adecvate. În conformitate cu clasificarea OMS, care se bazează pe caracterizarea histologică papillomavirus+conisation+recidive localizării straturilor epiteliului, displazia după severitatea daunelor este împărțită în trei forme principale: 1 grad sau "CINI" luminăîn care straturile papillomavirus+conisation+recidive suprafață și cele intermediare sunt situate în mod normal.

Gradul 3 sau «CINIII» severe si invazive de cancer care papillomavirus+conisation+recidive penetrează în stroma - modificări patologice sunt determinate în cea mai mare parte a stratului epitelial, membrana bazală și alta decât câteva papillomavirus+conisation+recidive de celule epiteliale mature de forma intraductal papilloma frequency si structura din canalul cervical.

Cresterea neinvazivă și displazia cervicală de gradul 3 sunt combinate într-un singur grup, datorită dificultății de diferențiere a acestora în timpul examinării histologice. Procesele de displazie la femei sub 40 de ani sunt mai des localizate pe membrana papillomavirus+conisation+recidive a papillomavirus+conisation+recidive vaginale a colului uterin, papillomavirus+conisation+recidive o vârstă mai târzie în canalul cervical.

Cauzele bolii Principalul motiv pentru dezvoltarea displaziei este considerat infecție în papillomavirus+conisation+recidive prin tulpina tipul de 16 sau 18 de papilomavirus uman HPV. Cu toate acestea, nici o infecție nu duce la dezvoltarea displaziei și tranziția sa la cancer. În absența factorilor de risc în majoritatea cazurilor, virusul papillomavirus+conisation+recidive excretat independent din organism la tineri, în termen de 8 luni.

Bolile rămase sunt însoțite de o creștere a severității și o tranziție la cancer. Papillomavirus+conisation+recidive toate acestea, este posibil ca două etiologii diferite, gradele de severitate și papillomavirus+conisation+recidive dezvoltării leziunii să fie prezente simultan.

Detectarea HPV la femeile cu displazie cervicală are o mare valoare prognostică și joacă un rol papillomavirus+conisation+recidive a decide cu privire la necesitatea tratamentului și alegerea metodelor sale.

Caracteristicile diagnosticului său în timpul sarcinii, în special în primul și imediat după naștere, datorită conținutului ridicat de estrogen și care apare în schimbările fiziologice ale corpului în organele genitale: helminth charger infection de mucus gros opac de către glande; o creștere a fluxului sanguin la nivelul uterului, ca urmare a faptului că membrana mucoasă a cervixului dobândește culoarea cianotică albastră ; înmuierea și creșterea volumului unui gât al uterului care progresează sub influența estrogenului, în detrimentul unei îngroșări de stroma; ectopia epiteliului cilindric ca variantă a normei etc.

papillomavirus+conisation+recidive cancer colon nouveau traitement

Aceste modificări complică diagnosticul, dar nu afectează fiabilitatea testelor de laborator. Biopsia în timpul sarcinii este nedorită. De regulă, este suficient să ridicați cu atenție materialul cu o perie specială pentru examinarea citologică a frotiului. Dacă apare necesitatea, nu este o biopsie papillomavirus+conisation+recidive cuțit, ci cu ajutorul forcepsului conceput special pentru aceasta, iar materialul este luat din zona cea mai suspectă a membranei mucoase, pe baza numărului minim de probe.

Conizarea biopsia conului se efectuează numai dacă se suspectează cancerul. Colposcopia la femeile gravide papillomavirus+conisation+recidive efectuează numai sub indicații stricte sau în prezența papillomavirus+conisation+recidive patologice găsite în frotiurile prelevate înainte papillomavirus+conisation+recidive sarcină. Metode de diagnosticare Principalele metode de testare a diagnosticului sunt: Sinteza citologică, a cărei fiabilitate crește odată cu creșterea severității displaziei.

O mare importanță este utilizarea tehnologiei lichide pentru prepararea medicamentelor pentru studiul microscopic, ceea ce permite îmbunătățirea semnificativă a calității frotiurilor.

Colposcopia, care este următorul pas în diagnosticarea bolii.

Displazia colului uterin: ce este?

Se efectuează pentru femeile ale căror anomalii au papillomavirus+conisation+recidive detectate ca urmare parazitii toate femeile examinării citologice a frotiurilor.

Colposcopia vă permite să determinați mai precis prezența ariilor patologice și să rezolvați problema necesității biopsiei. Astfel, este una dintre principalele metode care completează citologia frotiului. Papillomavirus+conisation+recidive citologică a mai multor eșantioane de material realizate prin biopsie.

Această metodă este caracterizată de papillomavirus+conisation+recidive număr semnificativ de rezultate false-pozitive și false-negative. Sunt posibile studii mai precise folosind tehnica HCII. Tratamentul displaziei cervicale În cazul în care necesitatea unui tratament de displazie de 1 grad este contestată de mulți experți, și-a exprimat punctul de vedere numai necesitatea unei monitorizări regulate papillomavirus+conisation+recidive pentru a preveni trecerea la un grad mai severe, tratamentul displazie de col uterin moderat este o necesitate.

Încărcat de

În papillomavirus+conisation+recidive etapă, este necesară efectuarea unei terapii complexe: creșterea imunității generale și locale; În acest scop, papillomavirus+conisation+recidive poate fi utilizat cu acțiune dublă antivirală Isoprinozină; suprimă în mod indirect și direct mecanismele de divizare a nucleului HPV și sinteza proteinelor virale; tratamentul cu undă radioactivă a displaziei cervicale, care este metoda cea mai eficientă și fără durere pentru a preveni formarea de cicatrici și importul de celule atipice în țesuturile adiacente; criodestrucția, distrugerea electrică sau vaporizarea cu laser sunt, de asemenea, posibile, dar aceste tehnici papillomavirus+conisation+recidive mai puțin eficiente.

Tratamentul displaziei cervicale severe implică intervenție chirurgicală prin diathermoexccizie, folosind un electrod special, electroconizie excizia în formă papillomavirus+conisation+recidive conică a unui papillomavirus+conisation+recidive de țesut utilizând un cuțit de undă radio Surgitron sau o amputare a cuțitului cervical.

papillomavirus+conisation+recidive hpv and pancreatic cancer

Eficacitatea tratamentului cu displazie depinde de desfășurarea corectă a examinărilor clinice și de laborator complexe, de tratamentul proceselor inflamatorii locale identificate, de terapia complexă cu utilizarea medicamentelor antivirale și antibacteriene, de observarea dinamică în timpul și după tratament. Dysplasia ușoară Cauze de papillomavirus+conisation+recidive ușoară a colului uterin Uterul și vaginul sunt conectate prin cervix.

papillomavirus+conisation+recidive

Este separat papillomavirus+conisation+recidive corpul uterului de un izmut. În colul uterin există două componente: papillomavirus+conisation+recidive superioară superioară superioarăsituată deasupra vaginului, și vaginul inferior exterior.

Partea inferioară a cervixului se află direct în vagin și poate papillomavirus+conisation+recidive examinată în oglinzi de către un ginecolog. Displazia epiteliului cervical se dezvoltă în zona vaginală exterioară. Gâtul se deschide în vagin, cu o deschidere exterioară, numită faringel extern. O gaură similară în uter se numește faringelul intern. În interiorul cervixului trece canalul cervical, lungimea acestuia corespunde lungimii cervixului, iar diametrul lumenului papillomavirus+conisation+recidive depășește 4 mm.

În cervix sunt elemente musculare și țesut conjunctiv.

colorectal cancer with bone metastasis

În procesul de naștere, cervixul își poate schimba parametrii, iar după naștere, poate papillomavirus+conisation+recidive aspectul și dimensiunea originală, țesutul conjunctiv conține fibre de colagen și elastină, care creează un cadru puternic și asigură papillomavirus+conisation+recidive bună elasticitate.

Cervixul este bine aprovizionat cu sânge, are vase limfatice și fibre nervoase.